Inkluder musikken i designet

Det finnes leiligheter med stue og kjøkken i ett. Kombiner gjerne et unikt tapet kjøkken med interiøret og vinylspilleren. Det er bare til å bruke fantasien i å designe hjemmet sitt, for å oppnå det optimale personlige preget i det endelige designet.

Valg av tapet

Det finnes flere alternativer til å style kjøkkenet. Finn inspirasjon til tapet kjøkken fra blogger. Der kan du se hvordan andre har gjort det og finne inspirasjon fra det. Flott interiør som passer med det valgte tapet kjøkken er med på å forme rommet. Det finnes ulike stiler innen kjøkkenndesign. Noen liker det mer minimalistisk, mens andre ser etter noe med mer rustikk og gjerne en bondestil. Litt mønster kan være fint for den siden av rommet som kjøkkenet er på. Lyse mønstre av blomster og lignende er med på å by på litt rustikk og en retro stil. Noe som gjerne passer med vinylelskeren.

Vinylplater og musikk

Det å bare ha et tomt område til å plassere en sjenk med platespilleren, er med på å bygge stilen i rommet. Ha for eksempel en hylle med vinylplater. Frisk opp med et par grønne planter på både skjenk og hylle. Du kan for eksempel henge opp din favoritt-plate med innramming på veggen over vinylspilleren. Det er også mulig å bare henge opp et vanlig bilde. Hvis du har en gitar, kan denne står ved siden av skjenken på et gitarstativ. Mer musiker enn dette, blir det ikke! Det er mange alternativer, så det er bare til å bruke sin egen fantasi til å finne frem til det som fungerer for deg. Når du har et rom med inspirasjon, kan du selv bli mer inspirert til å gjøre noe kreativt ut av hverdagen. Enten det er å spille musikk eller å skrive en låt.